Referater

Match 4 - Valle Romano 23. september 2019

Så fik vi startet efterårssæsonen 2019 med årets 4. match på Valle Romano Golf med Unioptica som sponsor.

 

De fleste fandt nemt vej til golfbanen og var der i god tid til en kop kaffe og en snak på klubhusets terrasse, hvor vikingerne kunne nyde en flot udsigt mod Gibraltar og Afrika i det klare og fine vejr.

Banen var i god stand med nyklippede fairways og flotte greens. Banen er temmelig lang og flere steder er der langt at gå fra green til næste tee sted, så 34 af de 40 vikinger havde valgt at køre i buggy.

Buggier er åbenbart en mangelvare på Valle Romano, trods det vi mere end én uge i forvejen havde meddelt at vi skulle bruge 17 buggier! Det betød at vi først kunne få vores buggier efterhånden som andre spillere kom ind fra deres runde, med det resultat at vores sidste 5 hold, måtte vente op til 30 minutter for at få en buggy.

I sidste ende betød det så at de sidste hold kom meget senere ind end forventet og middagen var aftalt til kl. 19.00, så en del vikinger måtte springe badet over. Men med lidt velvilje fra restauranten og køkkenet lykkedes det at servere til alle, dog næsten en halv time forsinket.

 

Efter middagen var vi klar til præmieoverrækkelse og dagens matchleder Søren Johansen startede med et jobopslag; Vikingerne søger medlemmer til at indtræde i bestyrelsen/ matchudvalget. Det medførte i første omgang larmende tavshed, men efterfølgende har flere meldt sig til at gøre en indsats for Vikingos Golf.

 

Herefter takkede matchlederen alle dagens sponsorer; Match sponsor Unioptica, vores trofaste Holdpræmie sponsor Simzar Estates, ”Årets Viking” sponsor BlueCat Parking og vores Hole-In-One sponsor La Cuenta Vinos.

 

Kenneth Bæk stod for uddelingen af præmier til dagens dygtige Vikinger og som altid var der holdkonkurrence med Simzar Estates som sponsor. Denne gang var det de 3 bedste scorer på alle huller der talte og vinderholdet med imponerende 126 point blev hold 6 bestående af:

Preben Jensen, Tage Potoker, Allan Petersen og Ruben Mandrella.

 

Tættest på flaget på Hul 2 i 1 slag: Paul Sauerberg - Hul 4 i 1 slag: Jesper Wiberg

Hul 18 i 2 slag: Henri Schlosser

 

Resultatet i Stableford turneringen som tæller med i kampen om "Årets Viking" blev lidt af en ”gyser”, idet ikke færre end 8 vikinger kom ind med 36 point.

Ved pointlighed er det laveste handicap der tæller og det betød at Peter Hemicke, Preben Jensen og Tage Potoker trods den flotte score ikke fik præmie. De 5 vindere blev:

Nr. 1 Jesper Wiberg, - Nr. 2 Jan Petersen, - Nr. 3 John Sørensen, Nr. 4 Poul Christensen, -
Nr. 5 Allan Petersen
, alle som nævnt med 36 point.

 

Du kan se den opdaterede stilling i "Årets Viking" og se billeder fra matchen på www.vikingosgolf.dk

 

Med venlig golfhilsen

 

Kenneth, John & Søren

Seneste Nyt

Nye golfregler 2019


Vil du vide mere om de nye golfregler der træder i kraft fra d. 1. januar 2019, kan du med stor fordel se flere regel- videoer på www.golf.dk, der fortæller om de vigtigste ændringer.


Se video her

Vikingos Golf afviklede årets 4. match på Valle Romano Golf
d. 23. september 2019.

Hele 8 vikinger kom ind med 36 point.


Læs hele referatet  her

Kommende matcher

Efterårets matcher 2019


23. september, Valle Romano


21. oktober, La Cala America


22. november, Rio Real Golf


Se hele matchkalenderen

for 2019 og 2020 her.