Referater

Match 6 - Torrequebada 16. november 2018

Vikingos Golf samlede 44 spillere da klubben afholdt klubmesterskab på Torrequebrada Golf med CoreCapital v/ Jesper Hertz som matchsponsor.


Det var 44 forventningsfulde vikinger der mødte op i godt humør til dagens match, dels fordi de glædede sig til at spille en af kystens bedste baner og naturligvis fordi de så frem til den efterfølgende julefrokost på restaurant Holger Danske om aftenen.


Matchen blev afviklet med til tider truende skyer i horisonten, med det holdt tørvejr hele dagen og solen kiggede også frem på nogle tidspunkter. Torrequebrada fremstod som altid flot med dejlige fairways og greens med svære flag positioner, der drillede mange af vikingerne, men efter næsten 5 timers golf samledes vikingerne på terrassen for at høre dagens resultater.


Inden præmieoverrækkelsen gik i gang overlod dagens matchleder ordet til Jesper Hertz, der kort fortalte om sit nye job og gav en kort orientering om CoreCapital.


Til klubmesterskabet spiller vikingerne altid slagspil og i år var holdspillet lavet om, så dette også blev afviklet som slagspil med ”hemmelige” hold. Det vindende hold kom ind med en samlet bruttoscore på 418 slag og fratrukket det samlede handicap blev vinderresultatet 341,0 netto:


Vinderholdet bestod af: Bjarne Dideriksen, Jesper Hertz, Esben Sørensen og Peter Mølvang.

Holdpræmierne var sponseret af Simzar Estates v. Tom Sørensen.


Nærmest flaget Hul 3: Anker Olesen - Hul 9: Jesper Wiberg -  Hul 13: Jesper Wiberg


Ud over præmier til Klubmester og Runner-up var Core Capital sponsor for de 3 bedste netto scorer i slagspil (Bruttoscore - Hcp.) og her blev vinderne Nr. 1: Ingvard Poulsen, 75,2 netto, Nr. 2: Ole Abildhauge 80,0 netto, Nr. 3: Kurt Andersen 80,3 netto.


Runner-up 2018 blev Flemming Jørgensen med 88 slag (brutto), der fik en flot vinpræmie sponseret af Core Capital.

 

Klubmester 2018 blev Jesper Hertz med 85 slag (brutto). Jesper Hertz fik overrakt den traditionelle grønne mesterskabsjakke af sidste års klubmester Lars Damgård til stående bifald fra alle vikingerne.


Da Jesper Hertz var sponsor for matchen lod han sin vinpræmie overgå til dagens 3. bedste nettoscore, hvilket var Jesper Wiberg med 90 slag (brutto). Alle vikinger der ikke havde vundet noget i matchen fik hver en æske bolde overrakt af dagens sponsor.


Efter matchen mødtes de 44 spillere på Holger Danske til et stort flot julebord med alt hvad dertil hører; røget ål, sild, laks, tartar m.m.  Sponsoren Jesper Hertz gav de første par omgange og så gik snakken ellers til langt ud på aftenen mellem vikingerne. 


Stor tak til vores matchsponsor CoreCapital v/ Jesper Hertz og holdpræmie sponsor Simzar Estates v/Tom Sørensen, samt vores julefrokost sponsor DanScan Forsikring v/Helle Haugård Eriksen for at støtte Vikingos Golf og husk det er vigtigt du støtter vore sponsorer!   


Hermed er året slut for Vikingos golf, men 2019 er allerede planlagt med superbaner til

superpriser. Navnlig weekend turen med damer kan I glæde jer til, turen går til Granada og vi skal bo på et superlækkert hotel deroppe, så husk at skrive datoerne i jeres kalender.

   

Du kan se matchkalender, referater og billeder på www.vikingosgolf.dk. Tak for i år og på gensyn i 2019. 


Glædelig jul og Godt Nytår


Erik, John og Søren                                                                                           

Tidligere referater

Seneste Nyt

Nye golfregler 2019


Vil du vide mere om de nye golfregler der træder i kraft fra d. 1. januar 2019, kan du med stor fordel se flere regel- videoer på www.golf.dk, der fortæller om de vigtigste ændringer.


Se video her

Klubmesterskabet 2018 med CoreCapital som sponsor blev afviklet på Torrequebrada Golf med efterfølgende julefrokost på Holger Danske i Fuengirola.


Jesper Hertz blev efter matchen kåret til årets klubmester 2018.

 

Referatet kan læses her

Kommende matcher

Vi er snart klar til at tage hul på en spændende 2019 sæson.


Forårets matcher 2019


4. marts, Baviera Golf


10. april, Santana Golf


4.-7. maj, Weekendtur


Se hele matchkalenderen

for 2019 her.