Referater


Match 6  – Torrequebrada / Julefrokost - 19. November 2021
45 forventningsfulde golfere mødte op den 19. november 2021 for at afvikle Vikingos Golf klubmesterskab for sæsonen 2021.

Mesterskabet blev afviklet på en fantastisk bane men vejrguderne gav alle en udfordrende dag på Torrequebrada. Den stærke vind gjorde at scorerne også blev lidt højere end vi plejer at se.

Det afholdte dog ikke Vikingerne fra at en dejlig dag med masser af fantastisk golf.

 

Hovedsponsor for klubmesterskabet var som sædvanlig Jesper Hertz fra Core Capital:


 

Klubmester blev Lars Damgaard med brutto 90 slag foran Flemming Jørgensen med 92 slag.

 

Ruben Mandrella, vinder i 2020 overrakte den grønne mesterskabsjakke til Lars til stor jubel fra alle spillere.

Vinder af bedste nettoscore blev Peer Falkenberg med 79,8, nr. 2. blev Bent Langerup med 80 og nr. 3 blev Kurt Andersen med 80,7.

 

Nærmest flaget på HUL 3 var Jesper Hertz, HUL 9 var det Peter Wolff og på HUL 13 blev det Søren Ernst.


 

Holdspillet var sædvanen tro sponsoreret af Simzar Estates. Vinderholdet, hold 5 bestod af: Ingvar Ladefogde, Bent Langerup, Peter Mølvang og Niels Hage.

 

Før matchen på Torrequebrada var Årets Viking 2021 blevet afgjort og Jesper Hertz blev fejret med sine flotte 118 point, scoret i de tre bedste matcher over 2021 sæsonens 5 første matcher.

Efter præmieoverrækkelsen gik Vikingerne til en dejlig julefrokost på Holger Danske, hvor dagens udfordringer blev livligt vendt af vikingerne med godt humør.

 

Stor tak til Hovedsponsorer CORE CAPITAL og Holdpræmie sponsor Simzar Estate.

Match   – Weekend Turen – 9. - 12. oktober 2021

I år havde vi flyttet vores weekendtur fra maj måned til oktober på grund af risiko for restriktioner ifm. Covid-19. Tur gik igen til Costa Ballena, som vi besøgte sidst i 2018.


Banen stod rigtig fint i år og der blev spillet golf både lørdag, søndag og mandag. Udover vores turneringsmatch mandag den 11. oktober, var der også en meget vellykket udflugt med sightseeing i Cadiz, hvor deltagerne bl.a. så katedralen og den gamle del af Cadiz.


Matchen mandag som var tællende i ”Året Viking”, havde 25 deltager og efter at Lars Kjær havde brændt banen af med 48 point om søndagen, så var forventninger store til matchen. Igen i år var BoConcept vores hovedsponsor for turneringen Simzar Estates for vores holdturnering.


I holdkonkurrence var det de 3 bedste scorer på hvert hul der talte og vinderholdet med 83 point blev hold 7 bestående af:

 

Søren Riis, Flemming L. Hansen, Jens Schrøder og Flemming Stoltze

 

Tættest på flaget på Hul 2 i 2 slag: Søren Ernst - Hul 16 i 1 slag: Klappræmie - Hul 16 i 1 slag: Lars Damgaard

 

Resultatet i Stableford turneringen som tæller med i kampen om "Årets Viking" blev vundet af:

 

Nr. 1 Lars Kjær 39 pts. - Nr. 2 Poul Christensen 34 pts. - Nr. 3 Lars Damgaard 32 pts. - Nr. 4 Kenneth Bæk 32 pts. - Nr. 5 Flemming L. Hansen 32 pts.

 

En rigtig hyggelig weekend med masser af golf, god mad og hygge. Resultatet af ”Årets Viking” vil blive lagt op på www.vikingosgolf.dk


Tak for en dejlig weekend


John & Kenneth

Match 4  – La Cala Golf – 13. september 2021

Mandag den 13. september startede vi så efterårets første match i Vikingos Golf. 32 vikinger mødtes på La Cala Golf for at spiller årets 4. match i dejligt vejr og på en fantastisk bane. Banen og vejret var nok med til at skabe nogle rigtig gode score på dagen.

 

Efter matchen var der dækket pænt op til en let frokost/middag, hvor dagens matchleder Bjarne Didriksen startede med at takke holdpræmie sponsor Simzar Estates, ”Årets Viking” sponsor BlueCat Parking.

 

Som altid var der holdkonkurrence med Simzar Estates som sponsor. Denne gang var det de 3 bedste scorer på par 5 hullerne, 2 bedste på par 4 og det bedste på par 3 der talte og vinderholdet blev:Benny Nielsen, Benny Thomhav, Lars Ole Bell og Claus Rasmussen

 

 

Resultatet i Stableford turneringen som tæller med i kampen om "Årets Viking" blev vundet af:

Nr. 1 Benny Thomhav 40 pts. - Nr. 2 Claus Rasmussen 38 pts. - Nr. 3 Lars Kjær 38 pts. Nr. 4 Keld Sund Nielsen 37 pts. - Nr. 5 Jesper Hertz 37 pts.

 

En dejlig dag på La Cala Golf og med en god afslutning i restauranten.

 

Du kan se stillingen i "Årets Viking" og se billeder fra matchen på www.vikingosgolf.dk

 

Med venlig golfhilsen

 

Bjarne Didriksen (Kenneth & John)


Match 3  – El Paraiso – 7. maj 2021 

 


Fredag den 7. maj lykkedes det Vikingos at få afviklet årets 3. match. Vi var 20 glade vikinger, som blev modtaget af en fantastisk bane og et sommervejr helt i top. Banen stod i fineste stand med nogle meget flotte fairways, hurtige greens og sand så man kunne slå ud af bunkers.

 

Under den fantastiske middag fra Miguel og personalet afviklede vi præmieoverrækkelse og dagens matchleder Kenneth Bæk startede med at takke holdpræmie sponsor Simzar Estates, ”Årets Viking” sponsor BlueCat Parking og vores Hole-In-One sponsor La Cuenta Vinos.

 

Som altid var der holdkonkurrence med Simzar Estates som sponsor. Denne gang var det de 3 bedste scorer på par 5 hullerne, 2 bedste på par 4 og det bedste på par 3 der talte og vinderholdet med 88 point blev hold 1 bestående af:

Jesper Hertz, Lars Kjær, Stig Wiberg og Kenneth Bæk

 

Tættest på flaget på Hul 5 i 1 slag: Lars Ole Bell - Hul 7 i 1 slag: Lars Ole Bell

Hul 14 i 1 slag: Jan Petersen

 

Resultatet i Stableford turneringen som tæller med i kampen om "Årets Viking" blev vundet af:

Nr. 1 Jesper Hertz 43 pts. - Nr. 2 Jan Petersen 39 pts. - Nr. 3 Lars Damgaard 38 pts. Nr. 4 Claus Rasmussen 36 pts. - Nr. 5 Kenneth Bæk 35 pts.

 

En dejlig varm dag på El Paraiso Golf og god afslutning i den nyrenoverede restaurant.

 

Du kan se stillingen i "Årets Viking" og se billeder fra matchen på www.vikingosgolf.dk

 

Med venlig golfhilsen

 

Kenneth & John


Match 2 – Santana – 12. April 2021
 

 

Mandag den 12. april 2021 mødtes 35 friske vikinger på Santana Golf for at spille sæsonens 2. match. Banen var i god stand, flotte nyklippede fairways og ensartede greens. Vejret var også med os på de 3 første huller, hvorefter vinden tog over og blæste rigtig meget resten af dagen. Det forhindrede dog ikke at der blevet indleveret nogle scorekort med rigtig gode resultater.

 

Under den fantastiske middag fra Miguel og personalet afviklede vi præmieoverrækkelse og dagens matchleder Kenneth Bæk startede med at takke dagens Hovedsponsor Nykredit, Holdpræmie sponsor Simzar Estates, ”Årets Viking” sponsor BlueCat Parking og vores Hole-In-One sponsor La Cuenta Vinos.

 

Som altid var der holdkonkurrence med Simzar Estates som sponsor. Denne gang var det de 3 bedste scorer på hvert hul der talte og vinderholdet med 89 point blev hold 3 bestående af:

Leif Lohals, Niels Stielund, Peer Falkenberg og Ingvard Poulsen

 

Tættest på flaget på Hul 2 i 1 slag: Niels Stielund - Hul 12 i 1 slag: Flemming Jørgensen

Hul 16 i 1 slag: Søren Ernst

 

Resultatet i Stableford turneringen som tæller med i kampen om "Årets Viking" blev vundet af:

Nr. 1 Kurt Andersen 40 pts. - Nr. 2 Per Svendsen 39 pts. - Nr. 3 Jan Petersen 37 pts. Nr. 4 Niels Stielund 36 pts. - Nr. 5 Peter Bundgaard 36 pts.

 

Igen en dejlig dag på Santana Golf og god afslutning i restauranten, som nu kan rumme os alle sammen udenfor på terrassen.

 

Du kan se stillingen i "Årets Viking" og se billeder fra matchen på www.vikingosgolf.dk

 

Med venlig golfhilsen

 

Kenneth & John

Match 1 - Calanova 15. marts 2021

Seneste Nyt


Kommende matcher

Forårets matcher 2022


7. Marts, Calanova


11. April, Santana


4. maj, La Cala Golf, EuropeSe hele matchkalenderen

for 2022 her.


Så fik vi langt om længe afviklet en match i Vikingos Golf. Første match i 2021 spillede 32 vikinger på Calanova Golf i et fantastisk vejr.

 

Banen var i god stand, flotte nyklippede fairways og ensartede greens. En lang bane hvor det nok havde taget lidt længere at gå, så godt vi alle kørte i buggies. Om det var det gode vejr eller banen der gjorde udslaget, så blev der hvert fald indleveret nogle rigtig fine scorekort.

 

Efter forretten var vi klar til præmieoverrækkelse og dagens matchleder Kenneth Bæk startede med at takke dagens Holdpræmie sponsor Simzar Estates, ”Årets Viking” sponsor BlueCat Parking og vores Hole-In-One sponsor La Cuenta Vinos.

 

Som altid var der holdkonkurrence med Simzar Estates som sponsor. Denne gang var det de 3 bedste scorer på hvert hul der talte og vinderholdet med 96 point blev hold 1 bestående af:

Paul Sauerberg, Jesper Hertz, Bjarne Didriksen og Kenneth Bæk

 

Tættest på flaget på Hul 8 i 1 slag: Ingvard Poulsen - Hul 13 i 1 slag: John Sørensen

Hul 17 i 1 slag: Ruben Mandrella

 

Resultatet i Stableford turneringen som tæller med i kampen om "Årets Viking" blev vundet af:

Nr. 1 Kenneth Bæk 42 pts. - Nr. 2 Bent Nielsen 41 pts. - Nr. 3 Jesper Hertz 38 pts. Nr. 4 Claus Rasmussen 37 pts. - Nr. 5 Peter Bundgaard 37 pts.

 

Under præmieuddelingen serverede Calanova restauranten en flot to retters menu, med en flot opdækning med udsigt ud over banen og Middelhavet. Alt i alt en dejlig start på sæsonen 2021.

 

Du kan se stillingen i "Årets Viking" og se billeder fra matchen på www.vikingosgolf.dk

 

Med venlig golfhilsen

 

Kenneth & John